Создать заказ
Заказчик Сергій отзыв по заказу "Їзда заднім ходом з права з ліва"
Все супер
Вежливость
Пунктуальность
Качество
28 января 13:40
Заказчик Юлія отзыв по заказу "Допомогти вивчити текст німецькою"
Дуже дякую за допомогу!
Вежливость
Пунктуальность
Качество
11 декабря 2019 21:12
Дуже добрий, привітний, розуміючий дитину, її особливості і здібності! Сину дуже сподобалось заняття! Рекомендую!!
Вежливость
Пунктуальность
Качество
1 октября 2019 22:39
Заказчик Діана отзыв по заказу "Онлайн допомога"
Дуже добре зробила роботу і вчасно. І дуже хороша людина
Вежливость
Пунктуальность
Качество
24 сентября 2019 16:39
Заказчик Марія отзыв по заказу "Перекласти статтю"
Дуже пунктуальний,надійний та ввічливий виконавець.Було потрібно перекласти складну статтю, з завданням справилась на відмінно! Дякую:) Рекомендую до співпраці.
Вежливость
Пунктуальность
Качество
9 февраля 2019 14:45
Заказчик Іва отзыв по заказу "Розмовна англійська. Сихів. Львів"
Тарас викладав англійську мені. Я доросла людина і мені важко вивчати мову. Урок пройшов чудово. Рекомендую.
Вежливость
Пунктуальность
Качество
11 января 2019 14:17
Заказчик Діана отзыв по заказу "Онлайн допомога на екзамені з фінансів"
Якісно виконала роботу,приємна людина)
Вежливость
Пунктуальность
Качество
3 января 2019 16:11
Все ок! Рекомендую.
Вежливость
Пунктуальность
Качество
1 января 2019 0:51
Заказчик Іва отзыв по заказу "Основи польської мови "
Марина надавала послуги репетитора польської мови дорослій людині. Володіє матеріалом, обізнана в нюансах польської мови. Сучасний та детальний підхід. Ціна уроку - 70 грн. Домовились на два урока. Рекомендую.
Вежливость
Пунктуальность
Качество
21 декабря 2018 10:01
Заказчик Юлія отзыв по заказу "Репетитор з математики 4 клас"
Дуже рада співпрацювати! Пані Наталія дуже відповідальна, терпляча, порядна. Допомогла синові розібратись із діленням у стопчик, що ніяк йому не давалось. Будемо і началі з радістю запрошувати допогти з математикою
Вежливость
Пунктуальность
Качество
4 декабря 2018 10:13
Супер! Валерия имеет хороший подход к ребёнку. Рекомендую
Вежливость
Пунктуальность
Качество
13 сентября 2018 13:05
Заказчик Ирина отзыв по заказу "Онлайн допомога на екзамені з польської мови"
Повністю задоволена виконавцем. Виконано в найкращому вигляді. Всім рекомендую до співпраці!
Вежливость
Пунктуальность
Качество
31 мая 2018 18:01
Заказчик Роман отзыв по заказу "Репетитор з математики"
Завдання виконано відмінно,рекомендую.
Вежливость
Пунктуальность
Качество
17 февраля 2018 23:47
Заказчик Ксенія отзыв по заказу "Зробити модуль з української "
Дуже швидко та якісно допомогла з виконанням модуля. Дякую ;)
Вежливость
Пунктуальность
Качество
21 ноября 2017 12:45
може бути
Вежливость
Пунктуальность
Качество
10 ноября 2017 14:47
Заказчик Татьяна отзыв по заказу "Сделать реферат "
Сделано вовремя и качественно. Спасибо большое. Рекомендую
Вежливость
Пунктуальность
Качество
24 октября 2017 22:11
Заказчик Вікторія отзыв по заказу "Урок англійської мови"
Сподобалось. Дякуємо!
Вежливость
Пунктуальность
Качество
11 октября 2017 13:26
Заказчик Андрей отзыв по заказу "Розрахункова робота з вищої математики"
Хорошо справился с заданием, всё сделано в сроки. Я доволен.
Вежливость
Пунктуальность
Качество
22 июня 2017 21:23
Заказчик Олег отзыв по заказу "Розв'язати контрольну роботу"
Реалізована робота швидко та якісно.
Вежливость
Пунктуальность
Качество
28 декабря 2016 19:06